avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tragerea la raspundere a administratorului drumului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tragerea la raspundere a administratorului drumului pentru un accident datorat poleiului

Buna ziua.Ce demersuri trebuie facute in speranta recuperarii prejudiciului unui accident fara victime cauzat de un drum cu polei/mazga?detin dovada video, nu am primit nici o amenda sau proces verbal de la constatatori.Masina era in perfecta stare de functionare si nu aveam viteza.
Cel mai recent răspuns: CatalinCD , utilizator 20:14, 26 Ianuarie 2016
Cate autovehicule au fost implicate? Cine a fost vinovat, dvs. sau celalalt participant la trafic?
2 autovehicule, eu am fost vinovat, s-a facut intelegere amiabila, dar accidentul a fost unul foarte minor problema a fost dupa accident deoarece pentru a l evita am intrat in parapet aducand avarii mult mai grave masini conduse de mine, accident care nu s ar fi produs daca conditile de drum erau normale
Da, in situatia in care aveti asigurare casco, va despagubeste asigurătorul dvs.,
daca nu aveti asigurare casco reparatia o veti suporta dvs.
Daca va ganditi sa va indreptati impotriva administratorului de drum pentru faptul ca era polei, nu aveti nicio sansa, dvs. sunteti cel care ar fi trebuit sa adapteze viteza la conditiile meteo.
Am filmare video de la conducatorul automobilului lovit(filmare dashcam)unde se vede clar ca nu am viteza ,masina condusa de mine intra in curba regulamentar, iar la jumatatea curbei prinde o portiune unde drumul este alunecos moment in care fundul masinii derapeaza. Cauza accidentului nu a fost viteza
Nu conteaza ca , "Cauza accidentului nu a fost viteza" , ci ca nu s-a adaptat viteza la conditiile de drum, cu alte cuvinte, orice viteza ati fi avut sunteti vinovat. Ok?
Eu va inteleg, insa dvs. veti suporta paguba.

Alte discuții în legătură

Culpa comuna ( pieton pe trecere) Batrinu Ionut Batrinu Ionut Tatal meu a avut un accident de circulatie acum o luna de zile fiind lovit de o masina pe tercerea de pietoni. A coborat din microbuz ce era stationat dupa ... (vezi toată discuția)
Accident mortal la manastirea ghighiu rrrrrr rrrrrr sotul meu a fost implicat in acest accident ,el circula pe un drum cu prioritate iar decedatii ieseau dintr- un drum fara prioritate,neasigurandu-se i- au ... (vezi toată discuția)
Salut vin si eu cu o întrebare sunt cercetat penal după un ... Adriantimis12 Adriantimis12 Salut Vin si eu cu o întrebare Sunt cercetat penal după un accident rutier in care a decedat o persoana, expertiza ma scos nevinovat , acuma a ajuns ... (vezi toată discuția)