avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare destinatie cladire birouri si locuinta de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare destinatie cladire birouri si locuinta de serviciu in cladire rezidentiala

Am cumparat in anul 2007 un imobil care, in acte, apare ca birouri si locuinta de serviciu dar in realitate ea este compusa din 3 camere de locuit, 1 bucatarie si 2 bai. Imobilul a facut parte dintr-o proprietate mai mare care continea si alte cladiri, apartinand unei firme. Cladirea pe care am cumparat-o a fost desprinsa din aceasta firma si trecuta, prin partaj voluntar, unei persoane fizice.
Acum doresc sa stiu cum trebuie procedat pentru ca, in acte, imobilul sa figureze ca si cladire cu destinatie rezidentiala, nefiind necesare alte modificari. Acest lucru conteaza la stabilirea impozitului anual, conform noului Cod Fiscal.
Am fost la primaria de care apartin si nimeni nu stia care este procedura.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de a obtine schimbarea destinatiei cladirii? victor.ariciu victor.ariciu Buna ziua, Este nevoie de a obtine schimbarea destinatiei cladirii in care functioneaza o firma care ca obiect de activitate vanzarile online? Firma nu are ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal/impozite si taxe locale mtr090035 mtr090035 Buna ziua, sunt persoana fizica,detin un apartament pe care l-am inchiriat unei firme cu destinatie punct de lucru-salon de ingrijire/cosmetica ... (vezi toată discuția)