avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii ziar gratuit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii ziar gratuit

- Buna seara...

Impreuna cu alti patroni de companii am dori sa editam un ziar care sa fie distribuit gratuit cu articole despre orasul meu si o parte mica de publicitate.

Avem forma juridica, cu codurile Caen respective...

Intrebarea mea este daca trebuie ceva autorizatii, taxe etc pentru impartirea a 5000 de exemplare lunar...mentionez ca vor fi impartite in parcuri, in mall, in piata...
Cel mai recent răspuns: cnanbv , utilizator 16:55, 19 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Dar, intrebare:
nu pot face acelasi lucru ca persoana fizica? Sau ca ONG? Adica, fara autorizatii si SRL.
Ziarul fiind distribuit gratuit nu este implicat niciun venit care sa fie impozabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)