avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene penru I.I.caen 4120 lucrari de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene penru I.I.caen 4120 lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale

Buna ziua.
Am si eu o intrebare saumai bine spus o nelamurire.
Poate un I.I. cu domeniul de activitate in lucrari de constructii sa obtina fonduri nerambursabile din fondurile europene,si care ar fii pasi de urmat?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:44, 26 Ianuarie 2016
Unde aveti sediul?punct de lucru? In mediu rural sau urban?
sediul social este in mediul urban si vreau sa deschid unatelier de confectionat case pe structura de lemn si case pe structura metalica
Ca I.I in mediul urban nu puteti obtine fonduri europene sau guvernamentale.
Trebuie sa fiti organizat în baza Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale cu modificările şi completările ulterioare si în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 6/2011 pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanti cu modificările şi completările ulterioare;
Despre programele guvernamentale puteti citi la urmatoarea adresa:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru achizitie franciza mariokempess mariokempess Buna, Daca infiintez un srl-d,pot aplica pentru banii nerambursabili de la stat, pentru ai folosi la cumpararea unei francize de amanet? (vezi toată discuția)