avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inițiere acțiune recuperare taxă
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inițiere acțiune recuperare taxă

Bună ziua.
Cer scuze admin. pentru dubla postare.Acum văd că există un forum pe secțiuni/subiecte...Deci încă odată scuze.
Problema mea;
Va rog sa ma ajutați în a mă lamuri daca mă pot adresa ANAF legat de recuperarea taxelor auto (ce taxe pot recupera?) in urmatoarea situație:
1.Sunt al doilea proprietar al unui autovehicul, care a fost înscris, (de catre primul proprietar), la data de 27/11/2009, (deci eu am cumpărat, la data de 28/10/2010, un vehicul deja înscris în circulație).Nu stiu dacă primul proprietar s-a adresat ANAF pentru a-și recupera taxele și nici ce taxe a plătit.Cum aș putea să aflu acest lucru?
2.Dreptul de a recupera taxele aparține primului proprietar, sau actualului proprietar?
3.În cazul în care primul proprietar nu s-a adresat ANAF în vederea recuperării taxelor, eu aș avea dreptul să fac acest lucru?
Cel mai recent răspuns: cretzu194 , utilizator 00:28, 1 Februarie 2016
Cum puteti avea dvs. dreptul de a recupera o taxa daca nu dvs. ati platit taxa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)
Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)