avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sunt prinsi cei care golesc bancomatele?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sunt prinsi cei care golesc bancomatele?

Sunt curios cum sunt prinsi cei care golosesc bancomatele? Au bancile ceva sisteme de securitate iar in momentul cand incearca sa scoata bani dupa un card pe care banca il stie furat, se trezesc cu politia langa ei? se uita pe camerele video si ii urmaresc...avand in vedere ca ei scot cam 10-20 carduri pe seara sau chiar mai mult? Sau exista o munca complexa , si de abia dupa ce fura banii politia ii cauta folosindu-se de inregistrarile video ,etc.

Am cautat pe youtube si prin ziarele online, insa mereu au fost prinsi dupa ce au fost pusi sub supraveghere,etc. Din acest motiv sunt uimit.
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 21:47, 24 Ianuarie 2016
Nu sunt prinsi pe loc.
Sunt prinsi ulterior.
Din ce motive nu sunt prinsi pe loc?
Daca sunt filati este posibil sa fie prinsi pe loc, daca nu, doar nu credeti ca sta cate un politist la panda la fiecare bancomat.
Prin sesizarile facute la politie, sau chiar direct la sediile bancilor, se fac verificari pe camerele de supraveghere aflate la bancomatele respective, dupa care incep investigatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ... DavidSalad DavidSalad Buna ziua! In data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ale ei li s-au furat telefoanele, gentile si portofelele. La aprox 30 de minute de la incident ... (vezi toată discuția)
Card de credit ContSters22096 ContSters22096 am avut un card de credit, am utilizat limita de credit si nu mi-am achitat toate sumele retrase. acum banca m-a dat in judecata...mentionez ca am retras banii ... (vezi toată discuția)
Supravegherea video a bancomatelor IoanaMaciuc IoanaMaciuc Buna seara In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)