avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere depusa la Primarie pentru identificare teren- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere depusa la Primarie pentru identificare teren- unde pot reclama refuzul de a raspunde cererii?

Va rog sa ma indrumati La primarie am depus o cerere pt indentificarea unui teren care a partinea tatalui meu in data de 19.11.2015 si pinan prezent nu am primit raspunsul de la registrul agricol Va rog sa ma sfatuiti unde trebuie umblat pt. a optine documentele sau, unde trebuie reclamata aceasta situatie ? Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
paris50paris, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters14414 , utilizator 10:56, 25 Ianuarie 2016
LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISRATIV

h) nesoluţionare în termenul legal a unei cereri - faptul de a nu răspunde solicitantului în termen de 30 de zile de la înregistrarea cererii, dacă prin lege nu se prevede alt termen;

1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs promovare ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am participat la un concurs de promovare pt.funcţionari publici pe care nu l-am luat. Aş dori să ştiu în ce termen se poate face contestaţie la contecios ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)