avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ministrul dezvoltarii regionale si administratiei
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ministrul dezvoltarii regionale si administratiei

buna ziua! cu ce se ocupa ministrul dezvoltariiregionale si administratiei? cu ce proiecte se ocupa acesta?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:24, 25 Ianuarie 2016
Accesati site-ul ministerului si veti afla informatiile pe care le cautati

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omfp pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile ( omfp 3055) si ordin privind aspecte legate de depunerea situatiilor financiare - proiecte Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul mfinante a fost publicat Proiect de Ordin al ministrului finanţelor publice pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile, anexa ... (vezi toată discuția)
Start up nation 2018 andor_daniel andor_daniel Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un link pentru programul start up nation 2018? Am căutat peste tot dar am găsit doar reclame. (vezi toată discuția)
Surse privind legislatia alimentelor Lavinia Trif Lavinia Trif Buna ziua, Sunt inginer in industria alimentara. In acest moment lucrez in sectiunea de sprijin legislativ (etichetarea alimentelor) intr-o companie din ... (vezi toată discuția)