avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente completate in procesul de productie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente completate in procesul de productie

Buna ziua,

am rugamintea sa imi recomandati din legislatie metodologia de completare a documentelor cerute intr-un proces de productie. Incepand de la achizitia de materie prima , prelucrarea si transformarea in diferite bunuri si pana la vanzarea acestora. Ce documente trebuie completate si cum trebuie inregistrate.

Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui produs cu valoare de intrare 0 dianacrisan dianacrisan Buna ziua, Am urmatoarea problema daca se poate sa ma ajutati. am primit marfa de la un furnizor extern cu valoare 0, iar eu vreau sa o vand unui client cu ... (vezi toată discuția)
Legislatie la zi debitare material lemnos sugar22 sugar22 Buna, Sunt confuz, Care legi trebuiesc luate in considerare sau/si reglementeaza pentru atelier tamplarie cu urmatoarele activitati: prestari ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)