avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită obligaţia de a face
Discuție deschisă în Executare silită

obligaţia de a face

Bună seara,
În 2013 am luat un credit de la Raiffeisen Bank. În momentul acordării creditului nu mi-au pus la dispoziţie contractul de credit,aşa cum ar fi fost normal. Le-am solicitat prin două cereri scrise punerea la dispoziţie a contractului.Nu am primit nici la ora actuală un răspuns la cele două cereri. Vreau să acţionez banca în judecată pentru a o obliga să îmi pună la dispoziţie contractul de credit. Vă rog să îmi spuneţi :
1. care este temeiul legal de a formula cererea şi
2. dacă bancă este instituţie publică
vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 25 Ianuarie 2016
Nu e instituție publica.
Cum o sa probați ca nu v-au dat un exemplar? Cred ca ati și semnat pe contract sub " am primit un exemplar "
Ați mers la sucursala unde ati încheiați creditul și nu v-au dat?
Ați depus cerere, aveți un nr de înregistrare?
Pana la instanta plangeti-va la protecția consumatorului.
contractul nu are rubrica "am primit un exemplar".
da,am mers la sucursală unde am solicitat contractul,am cerere cu nr de inregistrare.
Acum cat timp? Dacă e un termen rezonabil ( în sensul ca nu ați depus prima cerere acum i săptămâna și doua după 2 zile), depuneti plangere la anpc însoțită de copii ale bonuletelor cu nr de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)
Banca - incalcare oug50/2010 emilixs emilixs Ma aflu in fata urmatoarei probleme : 1. In luna iunie am fost preaprobat pentru credit prima casa de catre raiffeisen 2. Pe data de 15 octombrie am ... (vezi toată discuția)