avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie pv

Buna seara,

Am primit amenda contraventionala si suspendarea permisului pentru o luna.Am contestat la judecatorie procesul verbal si cu certificat de grefa am luat permisul inapoi pana la sentinta instantei.Dosarul a fost inregistrat la sfarsitul anului si cred ca va dura cateva luni pana la pronuntare.Sunt sigur ca voi pierde si ca va trebui sa primesc sanctiunea dupa pronuntare.
Deoarece as vrea sa scap de acest stres as dori sa imi retrag plangerea de la judecatorie.
Pot retrage aceasta plangere acum inainte de judecarea dosarului ,in ce mod , ce act sa depun si ce act sa cer de la judecatorie pentru a putea preda permisul la politie?

Deoarece fapta sa petrecut pe teritoriul altui judet unde trebuie sa predau permisul ?La politia judeteana unde sa petrecut fapta sau la politia judeteana unde locuiesc?



Alte discuții în legătură

Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie cu numele contravenientului completat gresit ContSters218222 ContSters218222 Buna.. Aseara mi-a fost luat carnetul pentru alcol, dar mi-a gresit numele de familie.. A uitat o litera din numele de familie.. In rest toata amenda e ... (vezi toată discuția)
Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)