avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere locuinta

buna ziua, as dori sa-mi achizitionez o locuinta prin programul "prima casa", dar nu pt a locui eu si familia mea, ci sa o inchiriez, problema e ca una din conditiile acestui program este ca timp de 5 ani nu ai voie sa o vinzi, sau sa o inchiriezi. Pentru a inchiria o locuinta evident trebuie intocmite niste acte care trec printr-un notar, deci nu am cum sa fac acte, atunci ce metoda sa "aplic" sa pot face asta dar nu cu "legea"dar sa pot sa-i constrang totusi pe acei chiriasi cu un act ceva. Ce ma sfatuiti? Stiu ca nu e legal dar........... tb sa existe ceva.... sigur :)

Alte discuții în legătură

Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Să vând apartamentul bun propriu? bijou8 bijou8 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament cu 2 camere dobandit inainte de casatorie. Intentionez sa vand aceasta locuinta deoarece a locuit mama o ... (vezi toată discuția)
Prima casa Robert26ro Robert26ro \"notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini.\" Am cautat sa gasesc ... (vezi toată discuția)