avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu arendasul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu arendasul

Eu am o suprafata de teren arabil, pe care o am arendata la un arendas. Prin contractul aditional s-a strabilit ca arendasul imi plateste prin retinere la sursa, 16 % din venitul net. De 5,5 % la Casa de asigurari de sanatate nu scrie nimic in contractul aditional. Am intrebat la FISC si la Casa de asigurari de sanatate si eu nu figurez in BAZA LOR DE DATE. Ba mai mult mi s-a spus de catre casa de aisgurari de sanatate ca nu se considera asigurare la Casa de asigurari de sananate cei 5,5 % platiti de arendas. Dvs ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste contributia la sanatate din arenda in anul 2018 marielamotte200 marielamotte200 Din venitul brut se scade 40 % si se obtine venitul impozabil, la care se aplica impozit de 10 % si contributie la sanatate de 10 %. Daca venitul impozabil ... (vezi toată discuția)