avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi-a fost sparta casa.Cat poate dura ancheta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi-a fost sparta casa.Cat poate dura ancheta?

in jiua de 25 decembrie, casa mea a fost sparta. mi au luat o suma mare de bani, iar de bijuterii si eletronica nu s-au atins. Acum cuntem in 25 ianuare a trecut o luna de zile. eu tin sa cred ca poltita nu isi face datoria cum trebuie pana la ora actuala nu sa gasit absolut nimic, ce e de facut pentru sporirea anchetei ? pentru a demara ancheta, nu stiu ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:02, 31 Ianuarie 2016
Dacă politia a prelevat amprente ar trebui sa știe cine ar fi infractorii.
Mergeți sa întrebați despre cursul dosarului.
Nu s-au gasit amprente. nimic. doar urme de noroi pe covoare.
Destul de dificil sa-i mai prinda, doar daca se toarna unul pe altul in alte dosare in care sunt prinsi.
După modul de operare pot identifica anumiți suspecți.
Au făcut poze la covor?
nu, nu s-au facut poze la covor.

Alte discuții în legătură

Urma cu cainele este proba? chucky9 chucky9 Daca un infractor a fost prins cu ajutorul unui caine de politie, prin miros este proba? Am inteles ca acel caine avea ceva certificat?! (vezi toată discuția)
Daca se face condens nu se mai pot preleva amprente grasy09 grasy09 In urma unei spargeri anchetatorii au spus ca s a facut condens in cass si ca nu se pot preleva amprente .As vrea sa stiu daca este adevarat acest lucru s au ... (vezi toată discuția)
Procedura/cerere de eliminare amprente si fotografii prelevate de catre politie pentru un "suspect" dara76 dara76 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum am putea proceda si formula o cerere pentru eliminarea amprentelor si fotografiilor tip 'infractor' prelevate de politie ... (vezi toată discuția)