avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare spatiu sediu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare spatiu sediu firma

Buna seara,

Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi acorda un suport juridic in urmatoarea problema :

- stau intr-un apartament cu 3 camere si am incheiat un contract de comodat pe una dintre camere pentru sediu social; contractul a fost incheiat pe o perioada de 1 an,respectiv 16.12.2014 - 16.12.2015
- intre timp proprietarul firmei a plecat in strainatate,contractul de comodat nu s-a mai reinnoit sau prelungit (mentionez ca niciodata,sub nici o forma,firma respectiva nu a desfasurat activitate in locatie)...dar pe certificatul de inregistrare ORC apare la sediul social adresa mea
- doresc sa stiu ce anume trebuie sa declar pentru stabilirea impozitului pe cladire (rezidential sau nerezidential) si eventualii pasi pe care ii am de urmat...

Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)