avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Serviciu public de interes local cu personalitate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Serviciu public de interes local cu personalitate juridica

in prezent avem infiintat serviciu public de apa si canal fara personalitate juridica in subordinea consiliului local. Acesta trebuie reorganizat in serviciu public de interes local cu personalitate juridica in baza legii 224/2015. In acest caz nr posturi aprobat cf art III din OUG 63/2010 cuprinde si acest serviciu ?

Alte discuții în legătură

Se poate infiinta un s.c in subordinea unei primarii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate infiinta un S.C.in subordinea unei primarii. Se poate angaja in acest S.C.un paznic la scoala? Va multumesc pt.timpul acordat! (vezi toată discuția)
Buna ziua. o institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul ... sppsv2008 sppsv2008 Buna ziua. O institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan) finantata din bugetul local al unei ... (vezi toată discuția)
Organigrama club sportiv vs oug 63/2010 Kyandra Kyandra Am si eu o intrebare, chiar daca nu vizeaza direct functionarii publici. Trebuie sa infiintez un club sportiv cu personalitate juridica, in subordinea ... (vezi toată discuția)