avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare consecinte accident, utilitate mediere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare consecinte accident, utilitate mediere

Buna ziua , as avea o nedumerire si va rog sa ma ajutati. Am condus un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si-am produs un accident cu victima , apoi am parasit locul accidentului. Eu impreuna cu victima am solicitat ajutorul unui mediator , angajandu-ma sa-i platesc victimei o suma modica , urmand ca aceasta sa nu intenteze proces. Dosarul a ajuns in instanta si sunt cercetat pentru savarsirea infractiunilor de "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante prev. de art. 336 alin. 1 din C.pen. si parasirea locului accidentului prev. de art. 338 alin. 1 din C.pen , cu aplicarea art. 38 alin. 1 din C.pen , cu aplicarea art. 5 alin. 1 din C.pen" . De ce pedeapsa sunt capabil ? Multumesc anticipat.
Daca veti fi condamnat pentru cele doua infractiuni in concurs, fara a se retine cauze de atenuare sau agravare, minim 2 ani si 4 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in urma condamnarii. cum il redobandesc, cu scoala sau fara scoala? Florentina Nicolae Florentina Nicolae Buna ziua Mi sa anulat permisul de conducere. Condamna pe inculpatul............pedeapsa închisorii de 1 an si 8 luni.pentru săvârșirea infracțiunii de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie si accident cosmas cosmas buna ziua!sant aproape doi ani de la accident,alcoolemie 0,86,m-am impacat cu victima imediat.nu am primit nici o citatie pana acum.as vrea sa stiu de ce si ... (vezi toată discuția)
Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)