avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600

Tinind cont ca 30 si 31 ianuarie sunt simbata si respectiv duminica (zile nelucratoare), declaratia 600 se poate depune si pe 1 februarie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laur68 , utilizator 17:30, 27 Ianuarie 2016
Da, dar aveti in vedere ca atunci v-a fi super aglomerat!
Stiu, dar macar mai am doua zile de pregatire "psihica". Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere întampinare n.c.pr.civ EduardRares EduardRares Bună ziua, Am primit de la Judecătorie plicul cu acţiunea pe data de 20 ianuarie (aceeaşi fiind şi data de pe ştampilă), punându-mi-se în vedere să ... (vezi toată discuția)
Termen apel marusca marusca Buna ziua ,am o intrebare. Daca motivarea de la fond s-a primit in data de 31 mai pina pe ce data se poate face apel? Pina pe 30 iunie inclusiv? Asta inseamna ... (vezi toată discuția)