avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperarea cheltuielilor efective ocazionate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperarea cheltuielilor efective ocazionate de asistenta medicala acordata, de catre spital

Buna ziua! As dori si eu un raspuns, va rog, la intrebarea cum se subroga furnizorii de servicii medicale in drepturile si obligatiile PROCESUALE ale caselor de asigurari de sanatate si dobandesc calitatea procesuala a acestora, in procesele si cererile aflate pe rolul instantelor, conform art. 313 Legea 95/2006? Cum se produce aceasta subrogatie si ce efecte produce? Un exemplu ar fi de ajutor. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu spitalizare cojan cojan Autorul unui accident rutier trebuie sa plateasca spitalizarea sau este decontata de catre CAS? (vezi toată discuția)
Caut o lege privind victimele accidentelor rutiere adinaneagoe adinaneagoe Va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie legea 95-1996 art 313. Mentionez ca sunt victima unui accident rutier si am inteles ca aceasta lege este importanta. (vezi toată discuția)
Este normal să-mi plătesc eu zilele de spitalizare după accident cu autovătămare? avramvasile avramvasile Este normal să plătesc eu zilele de spitalizare în urma unui accident cu autovătămare? (vezi toată discuția)