avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Venit din partea de partaj nespecificat in formular
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Venit din partea de partaj nespecificat in formular

Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.In anul 2011 am obtinut o suma de bani pentru partea mea de locuinta ,in urma divortului.A fost achitat impozitul,dar din perioada aceea si pana acum din acei bani trebuiau achitate si asigurarile catre stat?Mentionez ca sunt persoana fara venit si a trebuii sa completez un formular la anaf cu veniturile din ultimii 5 ani.Daca,da .....care ar fi consecintele?Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Penalitati cass persoana fizica fara venituri si proprietati sirius208 sirius208 Buna ziua, sunt persoana fizica, adulta, neasigurata, fara ocupatie, fara venituri, fara proprietati. Ultima data cand am inregistrat \\"venit\\" a fost in ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate persoana fara venit fedna fedna Buna ziua Sunt o persoana necasatorita si fara niciun venit de 2 ani de zile (pana acum 2 ani am fost angajata si am platit contributia pentru asigurarea de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuală anaf DanRms DanRms În luna Ianuarie am primit acest act administrativ fiscal prin care a dispus plata sumei de 468 RON, reprezentând contribuția de asigurări de sănătate ... (vezi toată discuția)