avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe apartament sediu firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe apartament sediu firma

Buna ziua,

Detin in proprietate ( ca persoana fizica) un apartament, din a carui suprafata, 25% este alocata societatii mele ( sediu firma), restul de 75 % este inchiriat unei alte societati comerciale pentru care platesc impozitul aferent chiriei primite.
Eu nu deduc chetuielile cu utilitatile ( deoarece, efectiv, nu-mi desfasor acolo activitatea si nu consum)
Chiriasul meu, pe baza facturilor pe care i le prezint, achita utilitatile si isi deduce aceste cheltuieli.
In aceasta situatie, conform noului cod fiscal, cum mi se va calcula impozitul pe proprietate ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a cheltuielilor cu intretinerea orbanlilla orbanlilla In cazul in care o societate comerciala isi desfasoara activitatrea/ are sediul social/ intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica (Conform contract de ... (vezi toată discuția)
Decucere chirie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Sunt interesata sa inchiriez un apartament care va avea statut de locuinta personala pentru familie, cat si sediu social pentru o societate. In aceasta ... (vezi toată discuția)