avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cerere atribuire numar EORI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cerere atribuire numar EORI

Salut! Am comandat un produs de pe un site cu domeniu englezesc dar care mi-au expediat produsul din China. Fiind prima data cand fac acest lucru, am citit cum ca trebuie sa ma inregistrez la Directia Generala a Vamilor, unde mi se atribuie un numar EORI in baza caruia ma inregistrez in sistemul informatic al vamii (persoana fizica). Acest lucru este necesar pentru persoanele fizice si juridice care introduc marfuri extracomunitare in Uniunea Europeana sau scot marfuri comunitare si le exporta in afara UE. Am intrat pe site-ul [ link extern ] !

Alte discuții în legătură

Import china. ce, cum si cand trebuie facut? CiprianLGheorghe CiprianLGheorghe Buna ziua, Am un PFA (nu de foarte mult timp inca incerc sa inteleg cum stau treburile cu actele, declaratiile si contabilitatea) si vreau sa aduc marfa din ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eori analici analici Buna ziua o firma care face import trebuie sa se inregistreze in EORI? (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)