avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis

m avut un accident rutier, o fetita mi.a sarit in fata pe trcerea de pietoni , nu a avut nimic fetita grav , at mi s.a luat permisul suspendat , am condus cu permisul suspendat si am fost prinsa, in momentul acela mi s.a luat permisul . La o perioada de 3 luni fost prinsa conducand iar cu permisul suspendat, asta fiind a doua oara. In urma acestor cazuri, la prima abatere mi s.a anulat permisul, a fost anulat, cazul s.a clasat. Precizez ca a doua abatere, cand am fost prinsa cu permisul suspendat s.a intamplat in alt oras, orasul natal si aici am primit o pedeapsa de 6 luni cu suspendare si 2 ani incercare, aceasta pronuntare a fost pe data de 31 ianuarie 2015. Am fost sa imi scot cazierul , deoarece vreau sa dau iar de permis si inca nu am putut sa.l ridic ot ca mi.au zis ca am niste probleme. Intrebarea mea ar fi: Pot sa mai dau de permis in aceste conditii? Dupa faptele savarsite, pot redobandi permisul? Nu stiu exact exact ce o sa imi apara pe cazier. Astept un raspuns. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Permis anulat gabriel alina gabriel alina In primul rand buna ziua! am fost prins conducand in timpul perioadei de suspendare si mi.au intocmit dosar penal conf. art. 335 conducerea unui vehicul fara ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte vasile007 vasile007 Numele meu este Vasile si am fost prins conducand beat in jurul ore 04:00,mi a iesit 1.80 in sange.nu am opus rezistenta,si am recunoscut fapta.As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)