avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... calcul salariu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

calcul salariu functionar public

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in calculul salariului unei persoane incadrata intr-o functie de executie publica, consilier,clasa I, grad asistent, gradatia 1, treapta 1.
Salariu de baza calculat este de 1294 lei(salar minim 1050+crestere 10%+crestere 12%).
Spuneti-mi care este baza pentru sporul de conditi vatamatoare(spor de calculator), si care este baza pentru sporul de vechime(5%)?
Persoana are o vechime de 3 ani, incadrata initial cu 866 lei.

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: buia , utilizator 14:07, 4 Februarie 2016
sporul de vechime este inclus deja in salar conform treptei pe care se afla. nu se mai regaseste separat, din 2010-2011 .
celelalte sporuri se calculeaza la salariul de baza, in cazul dumneavoastra la 1294
Si totusi ce facem cu vechimea! Dupa legea 284/2010 o persoana care are peste 3 ani vechime are drept la 3 clase succesive de salarizare, calculul ar fi: 1294x7,5% +/=....
Cam aici ma impotmolesc eu!
Pe de alta parte alti colegi incadrati ca inspectori sau consilieri - asistenti, care sunt cu vechime mai mare abia acum au ajuns la salariul de 1294 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar functionar administratie publica locala. LenutaBR LenutaBR Cat trebuie sa fie salarul de incadrare al unui inspector asistent cu vechime de 27 ani,studii superioare.In prezent salarul meu este de 1882 lei. (vezi toată discuția)
Salarizare primarii coradora coradora care este salariul unui consilier cu o vechime de 3 ani in cadrul unei primarii (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)