avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... activitatea firmei este deranjata de galagia de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

activitatea firmei este deranjata de galagia de la gradinita de langa sediu

Acum un an ne-am mutat intr-un sediu nou. O vila in sect 1.Langa noi functioneaza o gradinita. Cu exceptia lunii decembrie si a catorva zile din ianuarie, in fiecare zi timp de 3 ore dimineata si 4-5 ore dupa-amiaza, copii (peste 40 la numar) stau in curte si striga, tipa sau chiar urla, ca asa sunt copii. Am comunicat verbal reprezentatilor gradinitei ca activitatea noastra este grav perturbata de galagia copiilor si le-am cerut sa-si ridice pe gard panouri fonoabsorbante ca sa putem si noi trai cu creierii sanatosi si mai ales sa putem muncii dar au trceut luni de zile si nu pare sa-i intereseze. Facem munca intelectuala de programare soft, strategie si creatie publicitara. 80% din ferestrele cladirii noastre dau spre gradinita. Este infernal.
A avut cineva sau cunoaste un caz cat de cat similar? Nu mai suportam. Ajungem la spitalul de nebuni. Trebuie sa actionam juridic sa rezolvam cumva. Sfaturile si recomandarile voastre sunt extrem de binevenite. Multumim.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2016
martina0909, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:37, 15 Februarie 2016
Pare mai mult o situatie frustranta decat o problema reala. Exista activitati, curriculum, nu cunosc gradinite care au mai mult de 4 ore pe zi de activitati in exterior. Aceasta trebuie verificata, cronometrata ca sa va faceti probe in acest sens.
In plus, copiii tipa destul de tare, insa unii spun ca sunt ca niste clinchete de clopotei... mai ales din spatele unor termopane.

Totusi, daca situatia e realmente de natura a perturba functionarea unei societati, atunci e nevoie de detalii considerabile pentru a putea da sfaturi, mai exact intai faceti o notificare, apoi masurati nivelul decibelilor cu fereastra inchisa si apoi vedeti daca aveti cale legala.

Noroc ca nu lucrati langa un parc.
buna ziua. Nu prea imi dau seama cum am putea dpdv juridic sa facem diferenta intre frustrare si o problema reala. In momentul in care zilnic nu mai poti gandi coerent si dupa 2-3 ore de urlaturi iti vine sa te dai cu capul de pereti, oricum ai privi-o este o problema reala. Am nevoie de indrumare juridica pas cu pas, incepand cu fromalizarea unei notificari scrise. Cineva se ofera?
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
martina0909, utilizator
aVETI la dispozitie bursa consultantilor, insa poate stiti pe cineva multumit de un avocat, e mai indicat prin recomandari sa ajungeti la unul.
Aveti dreptate, nu exista o delimitare juridica intre frustrare si problema reala, juridic se traduce in intemeiat si neintemeiat. Din ce ati aratat nu pot sa inteleg juridic intreaga situatie, nu va pot da idei suplimentare. Vorbiti cu un avocat caruia sa ii comunicati mai multe detalii si va da una sau mai multe solutii pe baza lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare/relocare loc de joaca krmen91 krmen91 Buna, as avea nevoie de niste sfaturi/indrumari. Locuiesc in Baia Mare, intr-un bloc, la parter si in spatele blocului, pe partea unde am eu geamurile s-a ... (vezi toată discuția)
Gradinita in fata casei mele CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua, Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot ... (vezi toată discuția)
Perturbare liniste publica de catre restaurant Simina31 Simina31 Locuiesc intr-un imobil de 2 etaje cu 4 apartamente. In imediata apropiere a locuintei se afla un restaurant. De altfel fereastra dormitorului da direct spre ... (vezi toată discuția)