avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobila prelungit la telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobila prelungit la telefon

A trecut a cei 2 ani de abonament vodafone cat scria in contract.Am primit apel cu oferta noua am acceptat si primesc sms ca am de achitat mai mult
Stiam ca cateva zile am dreptu de a renunta ii adevarat si cate zile era?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:05, 30 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Puteti renunta oricand fara a plati penalitati si doar, aparatul nou pe care l-ati primit eventual gratis sau cu reduceri.
Sunati-i cat mai repede si spuneti-le ca renuntati la abonamentul propus si vreti sa ramaneti pe abonamentul vechi. Aveti 14 zile de la primirea SMS-ului pentru asta.
Daca doriti sa renuntati la ei cu totul specificati si ca nu mai vreti sa fie prelungit contractul - sunt doua lucruri diferite. Astfel veti mai avea doar o luna de platit si in acel interval va puteti porta numarul.

Cereti numarul de inregistrare a cererii sau, daca zice ca vi-l poate da pe loc, spuneti-i operatorului sa va spuna numele clar, ca sa-l puteti nota. Notati si ora la care ati vorbit.

Mai simplu ar fi sa mergeti cu cartea de identitate la o reprezentanta si sa inregistrati acolo renuntarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)