avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Calculare pret export in comunitate
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Calculare pret export in comunitate

Buna ziua.

Doresc sa export in comunitate produse
Am o singura intrebare: Clientul din comunitate imi solicita pret fara tva,cum calculez pretul fara tva pentru el
EX cumpar produsul in Romania cu 10 ron fara tva si aplic adaos comercial de 25%
Vreau sa ai fac acest calcul sa vada daca pretul oferit de mine este competitiv.
Mentionez faptul ca sunt persoana juridica ( s.r.l )
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:20, 26 Februarie 2016
pai cumparati cu 10 lei plus tva
exportati cu 10 lei plus adaos.
TVA ul se recupereaza de la statul roman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie neplatitoare de tva userSRL userSRL Buna ziua. Doresc sa deschid o firma de comert electronic si sunt cam nelamurit in ceea ce priveste TVA-ul. Daca am sa declar compania neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)
Sunt in pierdere din cauza tva? doigabi doigabi Am facturat niste materiale cu adaos 10% unui tert care le-a inscriptionat si acum mi le-a facturat inapoi adaugand manopera respectiva. Pana aici e bine. ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitare de tva MISKI MISKI Cum calculez pretul de vanzare(de raft) al unui produs daca firma este neplatitoare de tva? Daca se poate sa ma ajuta-ti va rog (vezi toată discuția)