avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

Un contract de comodat,cu uz rezidential este obligatorie inscrierea la administratia financiara .Poate fi contestat ?Eu pe net am citit ,ca un asemenea contract incheiat intre doua persoane fizice ,nu este obligatorie inregistrarea.Poate fi contestat de un judecator daca nu este inregistrat?
Cel mai recent răspuns: krystyna007 , utilizator 16:21, 30 Ianuarie 2016
Nu trebuie înregistrat la Administrația Fiannciară.
Contractul de comodat dă în folosință un spațiu / bun cu titlu de gratuit.
Contractul de comodat nu este facut in Romania,dar va fi prezentat intr-un proces de divort in Romania.Ceea ce as dori sa stiu ce trebuie facut pentru a nu fi contestata veridicitatea acestui contract?:help:
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
krystyna007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ana-maria voicu ana-maria voicu buna seara!as dori si eu sa stiu daca in cazul unui contract de comodat in cazul unui imobil,comodatarul trebuie sa plateasca impozit??va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de comodat taie taie Buna ziua, Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat rams1899 rams1899 Buna ziua, Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)