avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la casa mamei.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la casa mamei.

Buna ziua, o sa incerc sa va explic pe scurt problema noastra. Parintii sotului mei au divortat pe cand el era minor. Tatal a cedat apartamentul in favoarea mamei pt cresterea copilului. Aceasta, dupa un timp a vandut acel ap. si a cumparat unul de 3 ori mai ieftin. ap in care locuim noi momentan, pe care l-am renovat, racordat la gaze si curent si am montat centrala termica. Acum mama-soacra doreste sa se mute cu noi. Ce drepturi are sotul meu asupra acestui ap. si ce am putea obtine daca a-m da-o in judecata.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:58, 30 Ianuarie 2016
daca apartamentul e pe numele soacrei dvs, nu aveti niciun drept de proprietate. Apartine dansei. Faptul ca ati investit in acel apartament e un drept de creanta pentru acei bani, insa nu va da un drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nuda proprietate si uzufructul viager - interpretare contract James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati în problema urmatoare cu care s-a confruntat o prietena. La momentul cand s-a prezentat la Politie împreună cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate face conventie matrimoniala între soți, ... Sarah Maria Sarah Maria Bună ziua, se poate face conventie matrimoniala între soți, dacă unul are un bun propriu dinainte de căsătorie cu uzufruct viager în favoarea mamei lui? ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)