avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrari in cazul srl d
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrari in cazul srl d

buna ziua am un srl d infiintat in dec 2015 am inreg un salariat in ianuarie beneficiez de neplata cas angajator si cum inregistrez in dec 112 multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratii firma cu inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am un SRL infiintat in decembrie 2011 dar care nu a avut deloc activitate. Pt. exercitiul financiar al anului precedent depun o declaratie pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii obligatorii pentru srl-d nou infiintat encrypted encrypted Buna ziua. Ce declaratii trebuiesc depuse pentru un SRL-D nou infiintat? Am inteles din forum ca 010 nu se mai depune daca nu exista modificari ale datelor ... (vezi toată discuția)
Srl-d nou infiintat - impozit pe profit AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Pentru un srl-d infiintat in ianuarie 2015 pot opta pentru plata impozitului pe profit, sau sunt obligata sa optez pentru plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)