avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Impozit teren!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Impozit teren!

Am un teren de vinzare in extravilan care in cazul vinzarii este considerat intravilan datorita mentiunilor facute de primarie.
Pretul terenului de vinzare este mai mic decit valoarea de catalog a notarului public.In concordanta cu reglementarile noului cod fiscal notarul este obligat sa notifica ANAF despre aceasta tranzactia subevaluta.In acest caz vinzatorul va avea de platit diferenta de impozit ?

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren intravilan ! condorvb condorvb Am un teren de vinzare in extravilan care in cazul vinzarii este considerat intravilan datorita mentiunilor facute de primarie. Pretul terenului de vinzare ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dragalashul24 dragalashul24 Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa cumparam un apartament de la socrii mei cu contract de vanzare cumparare. Un jurist ne-a spus ca se poate trece in ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau neconstruibil deci platitor sau nu de tva ? sorin1977 sorin1977 am vandut mai multe terenuri si depasesc suma de 35000 de euro dar in momentul vanzarii terenurilor in contractul de vanzare cumparare scria teren arabil ... (vezi toată discuția)