avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA norma de venit din 2014, D220 necesar?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA norma de venit din 2014, D220 necesar?

Daca functionez ca PFA norma de venit din 2014 si pentru anul asta doresc in continuare acelasi regim, este necesar sa depun D220?
In 2015 nu am facut acest lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:22, 1 Februarie 2016
Nu se mai depune d220. Veti primi direct acasa decizia de impunere pentru platile trimestriale pe care sa le faceti pentru impozit, cass si cas in 2016.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)