avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social

Buna ziua !
Mi s-a cerut de la finante Ploiesti certificat constatator. Din acesta reiese ca imi desfasor activitatea la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.
Eu nu desfasor activitate comerciala la sediu,dar de la finante m-au sfatuit sa declar ca folosesc 2 m pt. activitati de birou.Mentionez ca nu deduc cheltuielile cu utilitatile pe firma.
Intrebarea mea este cum sa completez formularul(ce declar),destinatie mixta sau rezidentiala?

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:55, 1 Februarie 2016
Destinatie rezidentiala. Codul Fiscal spune ca in acele locatii in care exista doar sediu social, fara activitate exonomica sau deducere de utilitati pe persoana juridica, impozitul se calculeaza ca pentru cladire rezidentiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru cladire rezidential sau mixt? Mz11 Mz11 IMPOZIT CLADIRE SEDIU SOCIAL In cazul unei cladiri cu destinatie mixta in care se desfasoara o activitate economica, spatiul este evidentiat, dar nu se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire rezidentiala nicolaeelena nicolaeelena In locuinta de domiciliu are sediul si un PFA pe numele unui membru al familiei. Acesta utilizeaza propriul dormitor pentru desfasurarea activitatii, fiind-i ... (vezi toată discuția)