Buna ziua am urmatoarea problema. Parintii mei au o casa(4 camere...) si am vorbit cu ei sa imi faca acte pe o parte din casa si anume(pe o camera si terenul de langa camera respectiva in idea ca langa acea camera sa construiesc alte 3 camera)ca sa imi poate face acte pe o parte din casa si terenul aferent trebuie sa fac cadastru si sa dezmembrez terenul astfel incat sa avem intrari separate.ce fel de acte sa imi faca?ms
Parintii vor merge la notar , vor solicita , cu ajutorul unui expert cadastru, dezmembrarea terenului si va vor vinde unul din loturi. Cu privire la constructie de asemenea se vor face schite cadastrale pentru camerele ce se vand.
este o problema destul de complicata. Trebuie sa se faca intai cadastru apoi o dezmembrare a terenului si a casei , trebuie intrari separate, adica unitati individuale, vor fi carti funciare diferite. Intai luati legatura cu un cadastrist sa vedeti daca este posibil asa ceva tehnic, apoi se vor face actele la notar adica dezmembrare urmata de vanzare.