avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... este sau nu necesar un contract de comodat pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

este sau nu necesar un contract de comodat pentru dosar anl

Buna ziua,
Primaria a anuntat ca primeste dosare pentru locuinte anl.
Continutul dosarului prevede:
Copie conformă cu originalul după actul de spaţiu (contract de
închiriere si / sau alt act din care să reiasă suprafaţa locuibilă deţinută de
solicitant). In cazul celor tolerati în spatiu, suprafata locativã se împarte la
numãrul total al locatarilor, în care sunt inclusi si cei care fac parte din familia
solicitantului si locuiesc în acelasi apartament.
Pentru dovedirea suprafetei locuibile / locatar, se vor depune copie după
actele de identitate ale tuturor persoanelor ce locuiesc si au domiciliul sau
reședinta în spatiul respectiv.

In momentul in care am intrebat cum se face certificarea conform cu originalul mi s-a spus ca trebuie sa duc contractul in original la depunerea dosarului.
Eu sunt in situatia tolerat in spatiu deoarece stau la nasii mei impreuna cu copilul si am si buletinul pe aceeasi adresa.
Doamna de la ghiseu a spus ca pe langa copia de contract trebuie sa fac si un contract de comodat chiar daca locuiesc acolo si am si domiciliul stabil acolo.
Se poate face asa ceva? Cum sa fac contract de comodat daca eu locuiesc acolo? Am dosar pt ANL din 2010 dar niciodata nu s-a cerut asa ceva si dupa cum as prezentat mai sus, in lista de documente nu prevede asa ceva.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2016
ioanamail23, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte anl Alinalis Alinalis Buna ziua, Vreau sa-mi intocmesc dosarul pentru obtinerea unei locuinte ANL si am o nelamurire in privinta actelor necesare. \\"4. copie dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu dizabilitati pot obtine locuinta anl? pot inscrie auto pe numele lor? marian_26 marian_26 Opersoana cu handicap gradul al-II-lea (epilepsie) ii poate inscrie o alta persoana o masina pe numele pedrsoanei bolnave care are un ajutor de 234 lei si daca ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si mostenire casa. Cristian Bebe Cristian Bebe Buna ziua , As dori sa va adresez 2 intrebari si sper sa pot primi si raspuns, dar intai sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba. O persoana ( X ) ... (vezi toată discuția)