avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Buna ziua, am primit la sediul firmei o notificare de la Politia Locala Bucuresti , in care imi solicita datele de identificare ale soferului care a parcat in mod neregulamentar pe un loc ,probabil inchiriat de o persoana fizica.Cum ma sfatuiti sa procedez,deoarece contraventia se incadreaza la o amenda intre 1500 - 3000 lei , exagerat , dupa parerea mea.

Alte discuții în legătură

Proces verbal nedeclarare date politia locala popescuandrei1 popescuandrei1 Am primit prin posta de la politia locala un proces verbal prin care mi se comunica ca nu am respectat obligatia de a comunica datele de identificare ale ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat - amenda Andrew2424 Andrew2424 Buna ziua! Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta ... (vezi toată discuția)