Am inteles, in cazul meu spatiile erau compartimentate.
La dv. daca nu este compartimentat, faceti un comodat pe 60 mp, si-i aratati exact suprafata pe care o folositi. Mai mult, daca aveti punct de lucru acolo, inseamna ca aveti un birou unde vin clientii sau ma rog, ce activitate desfasurati dv. Eu va spun doar ca nu este in atributiile unui evaluator sa va spuna dv. cum sa procedati. Pe ce baza v-ati infiintat punct de lucru acolo? (la spatiu ma refer) pe baza unui contract de comodat?
In plus evaluatorul( o persoana cu experienta bogata) mi-a zis ca sigur la finante ma trimite la notar pentru contractul de comodat. Ca nu primesc asa o hartie facuta de mine si stampilata.
Refuz sa cred asta , dar in contextul actual cu bulversarea asta am zis ca hai sa intreb.
va spun ca am inregistrat la Finante, asa, cateva hartii facute intre parti (deci fara notar), pe care le-am semnat si stampilat...si asa ni le-au inregistrat la Finante de nu s-au vazut...;)(contracte de inchiriere se numeau ele, intre pers. fizica si firma, pentru care am depus bineinteles si formularul 220)
se pare ca evaluatorul respectiv, mai trebuie "scolit"...asa ca de luna februarie, daca nu i-a fost de ajuns de "inceput de an" :((
Va urez succes!!!...si sunt prin zona daca mai aveti nelamuriri.