avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale cota de impozitare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

cota de impozitare

Buna seara . Am si eu o nelamurire : Conform codului fiscal , cota de impozitare pentru persoane juridice destinatie nerezidentiala este de maxim 1.3 . Dar, din cate am vazut in Decizia Consiliului Local Bucuresti ... cota este de 1.5 .

Pe langa multe alte neclaritati legate de impozitarea cladirilor ... Bucuresti-ul nu respecta nici macar legea ?

Alte discuții în legătură

Avantaje reevaluare mihaela_maria mihaela_maria Cum societate comerciala poate opta pentru a efectua sau nu reevaluare (reevaluare cladiri, terenuri, etc.), care ar fi avantajele in cazul reevaluarii? Exista ... (vezi toată discuția)
Recomandare pentru forma juridica, dupa renuntarea la pfa Keffr3n Keffr3n Salut, Am un job, full time, si pe langa asta mai fac mici chestii, legate de comunicare/publicitate. Sunt lucrari punctuale, mai mult de hobby. Din cate ... (vezi toată discuția)
Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)