avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Domeniu activitate site cu intermediere de plati
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Domeniu activitate site cu intermediere de plati

Intentionez sa deschid un site care, pe langa scopul lui principal, va ajuta la intermedierea platilor unor anumite parti in felul urmator:
Gigel plateste 20 de lei catre noi, Dana ii trimite lui Gigel o prajitura, Dana primeste de la noi 18 lei pentru ca i-a trimis prajitura lui Gigel.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Site-ul respectiv poate functiona pe un P.F.A. cu domeniu de activitate "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe"?
2. Daca da, ce presupune inscrierea site-ului respectiv pe P.F.A.-ul cu pricina?
3. Daca nu, ce solutii am? (alt domeniu de activitate/ SRL/ MI etc.)

Alte discuții în legătură

Deschidere site anunturi: conditii si forma de organizare stephaNNb stephaNNb Buna ziua. As dori sa imi deschid un site de anunturi (imobiliare,auto,moto,pc,telefoane etc..) Complex. Ce acte mi-ar trebui sa imi deschid site-ul ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii web asdre asdre Vreau sa infiintez o firma care sa vanda servicii web,si anume un site de dating pentru care userii trebuie sa plateasca sa se inregistreze.Site-ul va fi ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)