avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen servicii web
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen servicii web

Vreau sa infiintez o firma care sa vanda servicii web,si anume un site de dating pentru care userii trebuie sa plateasca sa se inregistreze.Site-ul va fi pentru germania.Nu stiu ce cod caen trebuie.
Cel mai recent răspuns: absynthe , utilizator 10:31, 22 Aprilie 2008
63 Activităţi de servicii informatice
631 Activităţi ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
6312 Activităţi ale portalurilor web
Da dar care din ele ca domeniu principal?Care se refera exact la asta.
Poti pune unul dintre ele care crezi tu ca e mai important ca obiect principal, iar pentru celelalt te vei autoriza. Oricum si obiectul principal trebuie autorizat, iar la autorizare nu esti limitat la o singura activitate poti sa faci mai multe in paralel.
Buna ziua,
La ce se refera anume "autorizarea"...
De ex, eu am ca principala activitatea organizarea de spectacole..
multumesc anticipat.
Autorizare inseamna a da cuiva dreptul de a face, de a spune ceva.
De exemplu, pentru activitatea de organizare spectacol vi s-a emis autorizatie ca PFA de catre Primarie sau ati infiintat o societate comerciala cu acest obiect de activitate. In baza acestor acte, dvs sunteti autorizat sa desfasurati aceasta activitate.

Alte discuții în legătură

Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Publicarea pe internet alex21m3 alex21m3 Salut, pentru publicarea pe internet (articole de blog si diverse informatii) exista o forma legala de persoana juridica? Ma intereseaza sa legalizez ... (vezi toată discuția)
Coduri caen srl-d oricami_arh oricami_arh Buna ziua, am si eu nevoie de o lamurire: pentu codurile caen ce trebuie declarate la infiintarea unui srl-d, se pot alege diviziuni, respectiv grupe din ... (vezi toată discuția)