avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Publicarea pe internet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Publicarea pe internet

Salut, pentru publicarea pe internet (articole de blog si diverse informatii) exista o forma legala de persoana juridica? Ma intereseaza sa legalizez veniturile pe care le obtin din aceasta activitate indirect (reclame online sau plata unor servici online).
Daca ma poate informa cineva. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 18:55, 30 Martie 2010
Buna seara,

Puteti sa va constituiti in oricare din urmatoarele forme de organizare:
1. Persoana fizica autorizata
2. Intreprindere Individuala
3. Societate cu raspundere limitata.

Cu stima,
Ionita Florin
Multumesc pentru raspuns. Ceea ce ma intersa mai specific si nu am precizat eu, este obiectivul de activitate (codurile caen). La ce m-as incadra?
Buna ziua,

6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
6312 - Activitati ale portalurilor web

Adaugati 6312 ca si obiect principal de activitate si 6311 ca si obiect secundar.

Cu stima,
Ionita Florin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare spatiu pe site miniabc miniabc Buna ziua, am o firma a carei activitate principala este comertul electronic (4791) pentru ca am un magazin online cu produse pentru copii. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cod caen agentie de turism online ada2113 ada2113 cine poate sa mi spuna care est codul caen pentru agentie de turism online si unde pot gasi legislatie in domeniu - am inteles ca s a modificat legea in ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala norma venit cod caen 6201, 6202 rjrazvan rjrazvan Buna ziua, am o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri caen: 6201 Activitäti de realizare a soft-ului la comandà (software orientat client) 6202 ... (vezi toată discuția)