avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate cu sediul social in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate cu sediul social in strainatate

Buna ziua, as dori sa stiu cum poate sa-si desfasoare activitate o societate cu sediul social in strainatate, activitate de comert la sediul beneficiarului prin curier sau livrare personala, fara punct de lucru fix. Societatea achizitioneaza diverse produse nealimentare pe baza de comanda, unele din Romania altele nu, si le livreaza tot pe baza de comanda la parteneri si din Romania si din afara. Ce acte trebuie sa intocmeasca si ce trebuie sa declare in Romania. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public intr o primarie , de curand am devenit ... Aura Pop Aura Pop Sunt functionar public intr o primarie , de curand am devenit reprezentant Farmasi , exista vreo incompatibilitate daca ma ocup in timpul liber cu ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama persoanele juridice serviciile proaste? tanguera tanguera Buna seara Am o problema cu o firma de curierat care mi-a intarziat livrarea cu rea credinta (coletul era sosit in depozit si pur si simplu nu l-au scos la ... (vezi toată discuția)