avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum exclud un asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum exclud un asociat

buna ziua , detin un srl cu doi asociati (50 - 50) , eu fiind administrator cu drepturi depline.doresc sa stiu cum il pot exclude pe celalalt asociat avand in vedere ca :a folosit contul trezoreriei fara a avea dreptul , a facut angajari fara a avea o hotarare in acest sens , iar in ultimii doi ani pleaca cu banii din incasari acasa, depunand la banca doar o mica parte , in straineaza o parte din activele firmei plus ca in acest an si-a infiintat o firma cu acelasi domeniu de activitate cu srl-ul pe care-l administrez.!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 4 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă nu va înțelegeți doar prin proces se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere asociat din firma ati ati Suntem 12 asociati din care unul detibe 0.5%.Majoritatea vrem ca acest asociat sa iasa din firma,dar acesta nu vrea .Cum putem sa scoatem acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator firma valici valici Care sunt pasi si ce acte trebuie facute pentru schimbare administrator? (vezi toată discuția)
Suspendare activitate sau inchidere societate comerciala nicu6121 nicu6121 Buna ziua, Sunt administrator la o societate cu 3 asociati (eu si alte 2 persoane). Doresc sa inched aceasta societate dar sunt refuzat de un singur ... (vezi toată discuția)