avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... iesirea din tara cu minori
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

iesirea din tara cu minori

buna seara! as dori sa stiu daca pot iesi din tara cu cei 2 copii minori in urmatoarele conditii: - fiecare copil are pasaport propriu; -am declaratia sotului facuta la notar. problema este ca in declaratie se specifica faptul ca vom calatori cu avionul si datorita problemelor economice, vrem sa calatorim cu autocarul. mentionez ca in declaratie se specifica ruta, care va fi aceeasi. VOI AVEA PROBLEME LA VAMA? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:12, 2 August 2009
Daca intalniti vreun vames scrupulos va poate intoarce din drum. Ar trebui sa discutati cu sotul si sa va dea alta procura in care eventual sa nu precizeze cu ce mijloc de locomotie va veti deplasa!
B-)
de ce sa intampinati greutati , mai bine cum a zis si Mihai... faceti o alta procura.
Decat sa aveti probleme, mai bine ori calatoriti cu avionul, ori vorbiti cu sotul si faceti alta procura.:sorry:
D-soara Rodica , nu sunteti atenta deloc! Doamna a spus foarte clar ca nu are posibilitatile materiale necesare unor calatorii cu avionul! Schimbarea procurii imi pare singura solutie fiindca tare mi-e teama ca se intampla neprevazutul!B-)ca vamesii au mintea odihnita si oricum vor citi cu atentie procura fiind vorba de 2 minori!
Data post: Sambata, 1 August 2009, 23:09
Subiect: RE: iesirea din tara cu minori

Decat sa aveti probleme, mai bine ori calatoriti cu avionul, ori vorbiti cu sotul si faceti alta procura.


Ce se intampla cu dvs. de nu sunteti atenta, domnisoara Rodica?:)):rolleyes:

Alte discuții în legătură

Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)
Revenirea in tara a unui minor neinsotit magop magop fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si ... (vezi toată discuția)
Poate un minor sa calatoreasca singur cu avionul cu procura de la ambii parinti? Raluca97 Raluca97 Buna ! Am 17 ani si la vara vreau sa plec la niste rude in Anglia . Parintii imi acorda procura dar nu pot calatori cu mine . Pot sa calatoresc singura cu ... (vezi toată discuția)