avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna ziua,
Vreau sa inmatriculez un autoturism de pe firma pe persoana fizica si trebuia sa stiu daca este platita taxa de mediu.
Am fost la ANAF si mi s-a comunicat ca nu este platita. Prima inmatriculare a masinii a fost pe data de 07.01.2007 si conform legii ar fi trebuit sa fie platita.
Daca sunt incadrat permanent in grad de handicap grav sau accentuat si conform
Legii nr. 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap care a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 518 din 13 iulie 2015 pot beneficia de scutirea platii taxei de mediu?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

La ce se refera: ''scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si mototriciclurilor”' mihaykys mihaykys Buna ziua, Puteti sa imi spuneti si mie la ce se refera aceasta fraza: \'\'scutire de la plata taxei asupra autoturismelor, motocicletelor cu atas si ... (vezi toată discuția)
Legea 193/2015 - demontare adaptare auto - inscriere numere definitive - persoana handicap florintb florintb Bun gasit, Am un autoturism inscris cu numere definitive in Martie 2015. Inscrierea mi-am facut-o gratuit, in baza legii 448/2006, ca urmare a unei adaptari ... (vezi toată discuția)
Taxa auto persoane cu handicap szollosymihail szollosymihail Buna ziua, Ma numesc Szollosy Mihail,si o mare nelamurire. Camera deputatilor a emis legea 193/2015 care modifica legea 448/2006,art. 26, in baza ... (vezi toată discuția)