avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare dupa declararea unui punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare dupa declararea unui punct de lucru

Buna ziua!

Firma are sediul social in Constanta si am declarat acolo la registrul comertului un punct de lucru in Bragadiru, Ilfov. Locatia de la punctul de lucru apartine unuia dintre asociati (este o locuinta).
Avand in vedere ca firma se ocupa de servicii diverse as dori sa aflu daca trebuie obtinute diferite avize sau daca mai trebuie declarat acest punct de lucru in alta parte.... sau daca mai trebuie alte acte.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: attika , utilizator 16:47, 19 Octombrie 2005
daca ati inregistrat punctul de lucru la Registrul Comertului, ati primit un certificat constator, in care este specificat daca pt,activitatea pe care veti presta, aveti nevoie de autorizatii din partea protectiei mediului, directia sanitara etc, sau nu.Trebuie sa cititi f. atent ce conditii se cer in cert. constatator.
Nu mai trebuie declarat in alta parte punctul de lucru intrucat in acest sens v-a fost eliberat de ORC Constanta un certificat constatator dupa ce s-a depus in prealabil o declaratie pe propria raspundere ca la adresa indicata se vor respecta prevederile legale privind PSI , etc.
Daca la punctul de lucru sunt mai mult de 5 angajati atunci ,trebuie sa mergeti la Administratia Financiara pentru a depune o declaratie TIP privind sediile secundare .
In punctul de lucru vor fi max. 3 angajati.
Va multumesc pentru raspunsuri si voi citi cu MARE atentie ce scrie in certificatul constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea unui punct de lucru GinaStaicu GinaStaicu Abia am înființat o firma și am deschis un punct de lucru intr-un spațiu în care nu am avut încă activitate. Acum as vrea sa deschid un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru neculaiemilian neculaiemilian Ce acte imi trebuie pentru declararea punctului de lucru unde trebuiesc depuse si cat dureaza (punctul de lucru este in ilfov ) (vezi toată discuția)
Autorizare ssm in alt judet pentru sediu secundar/punct de lucru al unei sucursale ... cyan cyan Autorizare ssm in alt judet sediu secundar al unei sucursale . O societate pe actiuni are sediul principal in Bucuresti si mai multe sucursale in tara care ... (vezi toată discuția)