avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri

Am primit urmare unei sentinte definitive si irevocabile dreptul la despagubiri pentru aprox 2ha. Urmeaza sa mi se faca dosar.
Legea 165/2013 da dreptul a primi in schimbul acestei despagubiri un teren de aprox 2000mp ce a apartinut autorilor mei si care fizic exista nefiind revendicat de nimeni?
Precizez ca urmare legii 18/91 nu primisem toate drepturile pe care le-am solicitat si dovedit cu acte.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 165/2013 mihail123 mihail123 Va rog sa ma indrumati daca legea 165/2013 este conceputa pentru a corecta situatii si a putea fi revendicate unele drepturi care nu s-au solutionat prin ... (vezi toată discuția)
Despagubiri mihail123 mihail123 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare. Inteleg, cf legii 165/2013 art 2, ca se prefera acordarea terenului in locul despagubirilor. In continuarea unui lot ... (vezi toată discuția)
Retrocedari teren arabil extravilan sfrijanvasile sfrijanvasile 1.Din 1994 eu si mama mea avem hotarare judecatoreasca definitiva pt. retocedare ca mostenitori legali, a 5,5 ha teren.Nici azi nu avem titlu de proprietate, ... (vezi toată discuția)