avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale intreprindere individuala

Sunt constituit in persoana fizica autorizata, ca intreprindere individuala din anul 2009. Desfasor activitate in domeniul agricol, cresterea animalelor. Este necesar sa depun la finante, pe langa declaratia 200 privind venitul realizat si declaratia 221 privind norma de venit?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat de producator DANNUTZA85 DANNUTZA85 Buna seara, Vreau sa intreb daca o persoana fizica detine certificat de producator trebuie sa depuna la finante declaratia 200 in 2014, se plateste ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real teodor_dori teodor_dori sunt pfa din 2009 inpozitat in sistem real , in agricultura in anu 2012 am realizat total venituri peste 10000 eur. in data de 16.12.2013 am fost la finante ... (vezi toată discuția)