avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... reclamatie avocata
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

reclamatie avocata

stiu ca este un subiect cam delicat ,mai ales postat in acest forum ( exista tendinta poate de a nu fi luat in seama, tine de impartialitate) insa vreau sa stiu cum se poate face plangere impotriva unui avocat care nu si a respectat contractul avut cu clientul....din fericire aceasta "avocata" ( ghilimelele sustin calitatea acestuia) nu face parte din grupul activ de pe acest site si forum....
..este vorba de o simpla actiune...o societate X a emis o factura pentru un bun catre o societate y....societate y a facut plata dar societatea x refuza sa livreze bunul....
..drept urmare am contactat o " avocata".( in fapt o gluma proasta la adresa acestei meserii)...imi asum cu toata responsabilitatea cele spuse...avocata care dupa ce si a insusit banii pentru procedura si a batut joc de orice responsabilitate ( somatie , citatie,informare , proceduri)..rezultatul fiind bineinteles negativ.." respingere cererea creditoarei...in fapt lipsa prezenta si procedura
..nu rezultatul ma deranjeaza ci modul prin care aceasta "avocata" si a batut joc
..din respect pentru cei seriosi in aceasta meserie doresc sa i fac plangere in barou...este posibil?

Alte discuții în legătură

D 101 se depune fara viza consultant fiscal Florin Marius Savu Florin Marius Savu Acesta este un mesaj. Esenta se regaseste in titlu. Obligativitatea obtinerii unei vize de consultant fiscal pe declaratia 101 exista. Este o prevedere ... (vezi toată discuția)
Copil batut la scoala de catre elevi, pasivitate conducere Razvangabi Razvangabi buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Teapa de la un furnizor cunoscut si apreciat de mobilier petre_vasu@yahoo.com petre_vasu@yahoo.com Teapa de la un furnizor cunoscut si apreciat de mobilier Pe 21 Mai 2017 am contractat un mobilier de bucatarie la pretul de 13000 RON de la firma X [i]- pe ... (vezi toată discuția)