Buna ziua , ma confrunt cu o problema la care am auzit fel si fel de raspuns-uri ,dar caut si un raspuns oficial !
Am suferit o condamnare cu suspendare in septembrie 2015 , si pe parcurs mi-au venit cheltuieli judiciare in valoare de 1800 de lei! Chiar daca au trecut cateva luni , inca sunt in imposibilitatea de a achita aceasta datorie , in urma condamnarii cheltuind foarte multi bani cu avocatii , acum fiind foarte greu sa gasesti de munca cu cazierul patat!
Intrebarea mea : se poate revoca condamnarea cu suspendare din cauza neplatii cheltuielilor judiciare impuse de hotararea judecatoareasca? Am primit somatie de porprire pe cont-urile bancare , si vreau sa stiu daca se poate revoca suspendarea din cauza neplatii cheltuielilor judiciare , momentan fiind in imposibilitatea de a le achita ! Va multumesc si astept un raspuns de la Dv.!
Recuperarea cheltuielilor judiciare nu are legatura cu revocarea masurii suspendarii condamnarii, recuperarea cheltuielilor judiciare se va face potrivit NCPC.
O sa incerc sa achit pe cat posibil ! Dar si raspuns-ul la intrebarea mea cu revocarea suspendarii va rog? In caz ca achit peste 1-2-3 luni , se poate intampla asa ceva?